La la love

Jobb 8-18 idag, fast idag kommer jag sent till jobbet gör det här jävla tåget! Det var problem med nån signal grej utanför västerås så alla tåg sköttes manuellt typ... Men jag kan ta lite kortare rast bara så är det lungt :)

Idag är sista Jobbdagen innan helg och imorgon ska jag förhoppningsvis hämta Theo om inte R åker till Gotland ändå utan min tillåtelse! @€&@))!#

Det är power meet i helgen så Theo ska få åka raggarbil någon utav dagarna o gå titta på häftiga bilat hela helgen, så länge han tycker det är roligt vill säga :))

Igår städade vi ur det sista i gamla lägenheten oxå så nu är vi helt klara o behöver inte tänka på den nå mer..! Galet skönt :) nu ska vi bara spackla o måla o göra snyggt o köpa nya möbler :))


Aldrig mer!

Mycket idag..

Jag jobbade 13-21 o hade det kaotiskt på kvällen.. Alla var extra oroliga o dementa ikväll men nu är jag på väg hem till NYA lägenheten eftersom min älskade Niklas har packat o flyttat hela dagen :) duktiga han!

Jag o Theo åkte till Sala redan vid 10 o strosade runt i butikerna o lämnade in mina betyg på resursen så nu har jag fått löneförhöjning woho ;)

Nu är Theo hos sin far tills på fredag sen ska vi ragga runt på power meet hela helgen :)

Det är en nystart på mitt liv banne mig!! Mitt första samboliv gick ju åt helvete, inte konstigt nog, fylla o bråk i 4 år!! Sjukt att man inte har fattat bättre innan men nu har jag iaf hittat den rätte för mig ;)

Kan intw skriva mer för jag mäste gå av tåget nu så jag inte hamnar i Eskilstuna haha :)


RSS 2.0
Design by Tasnim