Oj vad längsen!

Nu var det längesen jag skrev :/
Har inte mycket ork eller lust och knappt nån tid att skriva.
Jag blir alltid så trött på hösten/vintern o skulle LÄTT kunna gå i ide!!
Men nu är det ju så att man har en liten grabb som behöver sin mamma vaken även i vinter så hur skulle det se ut? Nejnej man får hålla ut och hoppas på att våren kommer tidigt nästa år :)

Jag har köpt nästan alla julklappar för i år!! JAG KÖPTE MIN FÖRSTA I SEPTEMBER!!!
Herregud va det inte är jag, jag brukar ha jättesvårt o hitta klappar åt alla för det första o så brukar det jämt vara i sista minuten men inte i år inte :)
Känns skönt o ha det mesta klart :)
Theo har vi köpt till men det blir ju bara mer o mer. Vill inte köpa massa leksaker innan jul ifall han får massa i julklapp från släkten, så det blir nog en summa pengar på hans fondkonto först och främst och hans obh nordica spis o lite småsaker :)

Jag har börjat jobba lite smått och förra veckan hade jag mina första två kvällspass där jag jobbade själv.
Det gick jättebra men det är mycket nya saker att lära sig så man känner sig lite snurrig i huvudet efteråt :)

Idag när jag hade lämnat Theo på dagis gick jag till Heby skola och hämtade blanketter till omvårdnadsprogrammet både till Uppsala och Sala. Mig kvittar det egentligen vart jag går bara jag kommer in, men det skulle va trevligt att hamna i uppsala så man kan träffa lite fina vänner samtidigt när man ändå är i stan :)

Men nu får ni hålla tummarna för mig nu så jag kommer in på skolan :)

Lite allt möjligt

Vart tar tiden vägen? eller orken kanske jag ska säga??
Det är mycket nu och allt på en gång men det känns skönt.
Igår provjobbade för första gången från 16.30-23.00,jag kände mig lite ringrostig efter 1½ års "ledighet" men jag tycker att det kändes bra! Brukaren är så himla härlig o full av liv trots sin sjukdom och ålder. Hon har inte tappat livsgnistan ett dugg och är så tacksam för allt man gör för henne. Jag kommer trivas :)

På torsdag ska jag provaett dagpass så jag börjar 07.30-16.30 och det blir en "lång" dag för Theo. Jag ska lämna han kl 7 och sen ska snälla Anna hämta honom runt 15 eftersom dom ska åka o bada i Sala sen :)

Imorgon ska Theo ta sitt första "skolfoto" och dessutom enskilda bilder :)Ska blikul o se dom bilderna, vi har skojat om att det kommer stå Theo "strecket" Forsgren för att han inte kan sitta still så det enda man kommer se på bilden är ett "raketstreck" :P Men man kan hoppas att dom lyckas få fina bilder iaf :D

Nu ska jag titta på Tv, massa mumsiga program på 5an idag ju WOHO. Jag bänkar mig NU!!!

Hare Kanin ;p

RSS 2.0
Design by Tasnim