Epidermis, Dermis och Subcutis..

Ja man kan nästa tro att det är svordomar ;) Men inte då, det är då dom lagren som vår hud består utav, DE NI!! Man lär sig nåt nytt varje dag jajamen :)

Imorgon har vi "prov" i Hudens uppbyggnad och funktioner, kul i jul..
Sen har vi oxå redovisningar i cancer, och jag valde malignt melanom, alltså hudcancer för er som inte kan latin :p och dessutom i organsystem, ännu roligare vill jag lova.
Det är mycket nu, men samtidigt riktigt intressant. FAKTISKT!
Och det är lite konstigt hur lätt jag har för de latinska orden för allt. Kan rätt många om jag ska vara lite skrytig ;)
I morse hade jag prov i Socialt Behandlingsarbete via webbcam, men min mikrofon ville inte fungera så vi fick ta det via telefon också.
Banne mig va lätt de va, fick typ sex frågor och då va de mest enligt mina åsikter, som gav mig MVG i kursen så det va ju bra :) (Skryt igen)
Har även hunnit medo tränat 1½ timme idag :D Kors i taket!! Körde Aerobics, Yoga och lite styrkeövningar o de va riktigt kul!! Mer av de blir de :)
Nu ska jag poppa musik ett tag innan sängen :)
Natti:)

24 år!

Ja då var man ett år äldre, igen då.. O mycket klokare... Eller inte!
Men det har vart en härlig helg med massa firande med smörgåstårta o massa annat gott o fina presenter.

Jag fick Wii fit och en balansplatta till den så nu kan jag köra aerobicspass o jogga m.m hemma i vardagsrummet ;)

Fick även ett "dansspel" som jag körde i över två timmar i fredags och jag fick träningsvärk i hela kroppen! Det är ju inte helt fel, bara hoppas att det händer nåt synligt också och att man inte bara går med träningsvärk hela tiden :)

Jag är helnöjd, jag säger ju alltid att jag inte "hinner" gå till nåt gym med barn o plugg o allt annat man måste göra som är VIKTIGARE än att träna.. men nu kan jag inte ha dom undanflykterna längre, när gymmet finns hemma i mitt vardagsrum. Och jag KAN ta mig tid till en timmes träning när Theo har somnat, eller medans han är på dagis!

Nu är det skärpning som gäller!! Imorgon har jag prov i socialt behandlingsarbete och jag vet inte alls hur de kommer gå, jag orkar inte slå upp böckerna, men det är mycket självklara frågor så jag hoppas att jag klarar det iaf..

Vi har låtit Theo vart vaken hela dagen, både igår och idag och han blir vääldigt grinig o ska bara göra satyg, men vilken skillnad det blir på kvällen. Han somnar på två röda så fort man lägger han ner i stort sett.

Nu ska vi göra mat o sen ska vi duscha o göra oss i ordning för kvällen :)
Pusss


Några av mina presenter


Trevlig helg!

Den här helgen har vart riktigt lugn o trevlig :)
vi har bara vart hemma o tagit de lugnt, iaf jag o Theo..

I lördags så gick R, hem till sin far för att dricka lite grogg.. Slutade med att Stefan fick åka till sjukan för att en sena gick av i hans finger! Bara sådär... Märkligt att karlar klarar av vad som helst när dom är på fyllan..

Anna kom hem typ halv elva o då var de raka spåret tillbaka till Uppsala, mot Ackis!

Jag hade iaf hur trevligt som helst, drack Haiwa o kollade på film i soffan o bara njöt av ensamheten :)

Imorgon så ska Theo till dagis 8-13 sen kl 15 ska vi vara på BVC för att kolla längd o vikt, ta vaccin och göra en läkarundersökning o utveckling typ :)

Och mest troligt får Theo över 39 graders feber imorgon kväll, så Pappa kommer inte få det kul på tisdag när Mamma måste åka till skolan 9-16... Men det är som det är :)

Nu är potatatisen klar, så jag ska göra mos straz till Planksteken som vi ska äta idag :)

Sen när Theo sover blir det ostbågar o ramlösa ;)

Mums, som Maria Montizami skulle ha sagt :D

CSN!!!

Ja vad ska man säga??

Vilka idioter, fyfan. Det här är absolut sista gången jag har med dom att göra!!! Dom hade fått svar från Uppsala att jag hade tackat nej till studier hos dom, och det stämmer ju såklart, men dom vet ju att jag pluggar i Sala men det var jag tvungen att skriva i min ansökan på csn.se. vilket jag har gjort nu...

Sen säger dom att jag bara pluggar 200 poäng i Sala fast en handläggare sa till mig senast förra veckan att jag studerade 550 poäng!!
Hur ska dom ha det?

Men sen ringde jag Johanna Möller och hon sa också att det står klart och tydligt 550 poäng, men hon skulle ringa till CSN o prata med dom så nu verkar det problemet vara löst, FÖR STUNDEN!! Det kommer mest troligt dyka upp nåt mer skit med dom under mina 1,5 år som student!!

Men nog om det nu, men för F*******N Vad är det för väder vi har fått??
Höll på att frysa ihjäl närjag skulle lämna Theo på dagis, o han var alldeles röd om kinderna o näsan när vi kom fram, stackars liten :(

Idag blir de o kura ihop sig i soffan med täcke så fort jag har hämtat lille skrutten..
Och imorgon är det skola igen som gäller, som jag har längtat :D


TahTah :)

O Btw Glad alla hjärtans dag!!

Söndag igen!

Och så var helgen slut igen! Går allt för fort tycker jag, men det är samtidigt skönt att allvaret börjar imorrn igen.
Den här veckan är jag bara ledig från skolan imorgon, sen måste jag dit åtminstone några timmar varje dag!

Känns skönt att jag är klar med nästan allt som vi ska göra i kurserna! Har en gruppuppgift kvar och ett uppdrag på distanskursen! hoppas på att få svar på skriftliga provet på tisdag så man vet om man måste komplettera det eller inte :)

I fredags var vi hos Anna o Stefan o käkade innan vi gick hem så att Theo skulle få sova. Samma i Lördags, då dom bjöd oss på Tacos :) Sen fick Theo sova kvar för Anna´s syrra skulle komma över idag med massa ungar...

Dom har vart i pulkabacken halva dagen idag så jag passade på att städa, duscha och titta på en film! Trassel eller Tangled som den heter på engelska. Disneys nya tillskott och den va riktigt bra faktiskt! Det var längesen jag såg barnfilm o man glömmer nästan hur bra dom verkligen är!! Men jag som är så jäkla känslig fällde några tårar såklart haha :)

Nu har vi en söndagsstek i ugnen och till de blir de potatis o sås! Mumma!

Bjuder på lite bilder från den här helgen :)





Och sen eftersom jag är så JÄVLA snygg (skämt åsido) så här kommer jag haha :)



CIAO BITCHES :)

Hej hej Hallå "Dagboken"

Idag har jag vart i skolan hela dagen! vi gick igenom dom två sista uppgifterna i delen vård och omsorg. Det är en enskild uppgift och en gruppuppgift kvar att göra.
Jag har redan gjort den enskilda, då jag skrev en liten historia om Sven, som har fått en stroke och drabbades av Afasi ;)
Gruppuppgiften handlar om massa lagar inom sjukvården! Men den ska vi göra nästa vecka!

Jag har nästan inte träffat Theo någonting idag så jag ville nästan inte natta honom nu efter badet, ville bara mysa med honom. Men vi är lediga imorgon o så har vi ju hela helgen på oss att mysa till MAX!!

Nu sitter vi och tittar på Sveriges värsta bilförare, vilka jäkla nötter HAHA Sen blir det Svensk Maffia, lite Farkle på Fejjan och sen sängen :) Det är konstigt hur trött man blir av att gå i skolan, men jag trivs så jävla bra med allt, alla klasskompisar och verkligen ALLT!! I LOVE IT!!


Har dåligt med nya bilder på datorn så jag lägger in lite äldre :)






Theo´s Skolfoto

Skoldag!

Idag var det skola igen! Känns som det var längesen jag var där nu, men inte så konstigt kanske när man bara är där två dagar i veckan :)

Idag så kollade vi blodtrycket på varandra. Hörde typ ingenting dom första gångerna! Men sen så hörde jag iaf när blodet slutade pulsera men inte när det började haha :) Mer träning på det där som gäller alltså! men det var samtidigt kul o få prova o få veta mer om blodtryck och puls.

Efter det så skulle vi ha skriftligt prov om observationer. Vår lärare hade skrivit elva frågor och jag kunde iaf svara på alla, sen om det var bra eller dåligt, det vet jag inte ;) jag skrev 2½ A4 sida iaf :) antagligen bara massa skit haha :D

Efter lunchen så fortsatte jag med uppdrag två i socialt behandlingsarbete och hann precis klart när jag var tvungen o packa mina grejer o kila till bussen. Så nu ska jag bara läsa igenom det jag har skrivit och sen skicka in det till min webblärare :)
Nu sliter och drar Theo i mig så jag måste kolla vad han vill :)

På återseende

Igår åt vi plankstek här hemma :p Så här är en bild på Theo när han käkar kött haha :)

Äntligen kväll!

God kväll!
Nu sover Theo efter en lång dag i Uppsala. Vi har storhandlat mat på Ica Maxi, och jag sprang in på Lindex och Jysk också :) På Lindex köpte jag en ny tröja, parfym och hårfärg, så jag har tänk att jag ska färga håret inom en snar framtid ;) möjligtvis i helgen!
Köpte en liten barnfåtölj till Theo på Jysk och han ÄLSKADE den!! Han har lekt med den suttit still, klättrat ner o upp och hunnit gjort kullerbyttor i den.
Min stora kille!! Vad vore mamma utan dig?
Nu sitter jag o tittar på sveriges mästerkock på 4:an. Blir att lägga sig tidigt ikväll så man orkar gå upp kl 6 för att lämna barn på dagis och sen bege sig till skolan för sista dagen den här veckan. Jag tycker man längtar lite emellan lektionerna måste jag erkänna :)

God morgon!

Nu har jag och Theo nyss gått upp ur sängen, sitter o äter frukost nu.

 

Ännu snorigare än igår både jag och Theo :/ Men det är på väg bort iaf! Det viktigaste är att jag kan åka till skolan imorgon och mata o tvätta en klasskompis haha..

 

Vi ska åka och storhandla om någon timme så vi kommer väl vara i stan hela dagen i stort sett.

Igår va jag RIKTIGT Neggo till allt i mitt lilla inlägg, dålig nystart på bloggandet kanske, i know. Vi får se NÄR eller OM jag kan göra nåt åt situationen själv. Åh nu har Theo hällt aprikoskräm på hela sig och golvet så jag lära ta reda på de :D Puss!

 


Jag har vart dålig!!

Jag orkar typ inte skriva här, även fast bloggen skulle vara till för "bara" mig så finns inte motivationen riktigt till det :/
Inget är väl riktigt bra egentligen! Less på det mesta och vill bara börja om helt från början, spola tillbaka tiden så långt som möjligt i stort sett!
Visst, det finns mycket som har hänt som är positivt också, skolan tex. och Theo är ju såklart någonting som jag aldrig kommer ångra eller kommer vilja bli av med. Men jag önskar att jag hade vart smartare innan han blev till och föddes. Tänk efter riktigt noga hur JAG ville ha det och inte vad som verkade bäst just då!
Vill inte gå in helt ordagrant här i bloggen vad allt handlar om, vet inte vilka ögon som kan se de heller så jag håller det osagt!
Saknar alla mina kompisar som fan och jag har nog aldrig känt mig så ensam! Jag har alltid folk runt omkring mig men ändå så känner jag mig ensam som aldrig förr. Det är bara i skolan som man kan träffa lite vettigt folk... Jag skulle vilja dra mig ur alltihop, packa väskorna och bara fly så långt som möjligt och aldrig vända om igen! Det hade jag kunnat gjort 2008, innan jag fick ett annat litet liv i mig att tänka på!
Jag har knappt kontakt med min familj längre heller. Mamma behöver jag ju inte skriva om för där e kontakt lika med noll. Men pappa jag o syskonen har alltid vart "nära"..
Jävla skithåla Heby som har förstört allt,jag skulle aldrig ha flyttat hit från första början :/ Och nu när man har skola i Sala så kan jag ju inte direkt flytta tillbaka än heller! Får hålla ut 1½ år till o sen tillbaka, fast då har man säkert inget kvar där heller :/
Jaja skit samma vare väl..

RSS 2.0
Design by Tasnim